روایت ها به اصفهان رسید، حضور ۴۰ نوازنده میهمان

روایت ها به اصفهان رسید، حضور ۴۰ نوازنده میهمان هنر شهر: دومین آلبوم از مجموعه روایت ها كه در قالب دستگاه ها و آوازهای ردیف موسیقی ایران اجرا می شوند به همت موسسه پرده هنر موسیقی تابستان امسال منتشر خواهد شد.



به گزارش هنر شهر به نقل از مهر، دومین آلبوم از مجموعه دوازده تایی «روایت ها» كه در قالب دستگاه ها و آوازهای ردیف موسیقی ایران اجرا می شوند به همت موسسه «پرده هنر موسیقی» تابستان امسال منتشر خواهد شد. این در شرایطی است كه اولین روایت یعنی «روایت ابوعطا» پاییز ۹۴ روانه بازار موسیقی شده بود.
امیرعباس ستایشگر (مدیر موسسه پرده هنر موسیقی) درباره این پروژه توضیح داد: مجموعه «روایت ها» از اوایل سال ۹۴ توسط موسسه ما افتتاح شد كه ایده و پرداخت آن هم تماما از جانب خودمان بود. نخستین آلبوم ما هم در پاییز همان سال با عنوان «روایت ابوعطا» منتشر گردید و محمدرضا ابراهیمی با ساز عود، احسان ذبیحی فر با ساز كمانچه، سیامك جهانگیری با ساز نی و بنده با ساز سه تار هر كدام روایت شخصی خویش را از ابوعطا عرضه دادیم. این پروسه در حالی طی شد كه هیچ كدام از هنرمندان اثر قطعه یكدیگر را تا پیش از انتشار نشنیده بودند.
وی ادامه داد: مجموعه «روایت ها» یك مجموعه در قالب ۱۲ اثر خواهد بود و هر آلبوم سه تا چهار اجرا از هنرمندانی را در بر می گیرد كه به روایت خود از آنچه می اندیشند، می پردازند. این روایت های شخصی و گوناگون تنها یك مشخصه ثابت دارند و آن هم روند دستگاه انتخابی برای هر اجراست.
ستایشگر توضیح داد: وفادار بودن به شاكله چیدمان دستگاه و سلسله درجات آن تنها مقوله ای است كه زنجیر اتصال در این چند روایت به حساب می آید. آنچه مهم می باشد، عرضه هنر تكنوازی به همراه محتوایی استوار بر پایه های موسیقی ردیف است كه امروزه به جهت نبود درك صحیح از دالان های پیچیده ردیف رو به فراموشی است. مجموعه «روایت ها» در كوشش برای افراشته كردن چنین هنری است. البته میان انتشار مجموعه اول و مجموعه دوم وقفه ای نسبتا طولانی افتاد و دلیلش كارهای زیادی بود كه ما در این مدت منتشر كردیم.
این تهیه كننده آثار موسیقایی بیان كرد: موسسه «پرده هنر موسیقی» طی این ۲ سال، ۱۵ آلبوم منتشر نموده و از سویی فضا چندان آماده نبود، كه در آن زمان روایت ها را ادامه دهیم اما امسال ما ۳ مجموعه در هر فصل منتشر خواهیم كرد و دومین روایت برای انتشار در فصل تابستان آماده شده و مربوط به روایت «اصفهان» است. در روایت دوم یعنی اصفهان سه نوازنده بر مبنای تجربه شخصی ساز زده اند.
ستایشگر در بخش دیگری از سخنانش اظهار داشت: هدف من از انتشار مجموعه «روایت ها» این است كه طی سال های پیش رو افرادی كه می خواهند در حوزه موسیقی ایرانی تحقیق كنند، بدانند شاكله اصلی نوازندگی با نگاه به موسیقی دستگاهی در این سال ها كه ما فعالیت می نماییم چگونه بوده است؟ به هر حال ما حدود ۴۰ نوازنده را با نگاه تالیف گونه، بیان شخصی و تجربیاتی كه در حوزه تكنوازی داشته اند به «روایت ها» دعوت می نماییم كه به یك جامعه آماری كامل در این حوزه برسیم و فكر می كنم این تعداد نوازنده حدودا مجموع و معدل اصلی نگاه ما را به موسیقی در این دوره نشان دهد.

1397/04/11
23:10:08
5.0 / 5
4061
تگهای خبر: دستگاه , موسیقی , هنر
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۱
هنر شهر

هنر شهر

هنر و فرهنگ شهری

honareshahr.ir - تمامی حقوق مالکیت معنوی سایت هنر شهر محفوظ است