فیلمبرداری فیلم جدید وودی آلن پائیز آغاز می شود تامین بودجه ۱۲میلیونی
هنر شهر: تولید فیلم جدید وودی آلن با بودجه 12 میلیون دلاری اوایل پائیز در مادرید آغاز می شود.
به گزارش هنر شهر به نقل از ورد آف ریل، روزنامه ال موندو تایید کرده است که فیلمبرداری فیلم بعدی وودی آلن از ۵ اکتبر (۱۳ مهر) در مادرید شروع خواهد شد.
این فیلم که مطابق برنامه ریزی اولیه اش قرار بود در بهار فیلمبرداری شود، اما تا آخر تابستان ساختش به تعویق افتاد، طبق توافق باید عنوانی در رابطه با مادرید داشته باشد و به تمامی در این شهر فیلمبرداری شود.
مثل دیگر فیلمهای وودی آلن، خود وی نویسنده فیلم نامه و کارگردان فیلم پنجاه و یکمش هم است.
این پروژه با حمایت مالی ایجاد می شود و جامعه مادرید ۱.۵ میلیون یورو برای ساخت آن کمک می نماید. شورای شهر مادرید هم ۱.۵ میلیون یورو برای تولید آن می پردازد تا در مجموع حدود ۱۵ درصد از بودجه تخمینی ۱۲ میلیون دلاری فیلم تامین شود.
جزئیات طرح داستان و بازیگران این فیلم هنوز فاش نشده است اما احتمال می رود بازیگران «ویکی کریستینا بارسلونا» یعنی خاویر باردم و پنه لوپه کروز که همیشه از حامیان آلن بوده اند، در این پروژه حضور داشته باشند. اینکه زبان فیلم اسپانیایی خواهد بود یا خیر، هنوز روشن نیست.
آخرین فیلم آلن سال ۲۰۲۳ با عنوان «کوپ دو شانس»، پنجاهمین فیلمی بود که وی کارگردانی کرد. این فیلم که در جشنواره فیلم ونیز به نمایش درآمد، به زبان فرانسوی ساخته شد، با استقبال منتقدان هم رو به رو شد و امتیاز ۸۴ درصد را در راتن تومیتوز به دست آورد تا بهترین فیلم او از زمان «یاسمن آبی» در سال ۲۰۱۳ شود.
آلن اخیرا به راجر فریدمن، روزنامه نگار، گفته دلش می خواهد فیلم دیگری در نیویورک بسازد، اما در تامین بودجه مشکل واقعی دارد. بعد از ادعای اخیر میا فارو و دخترش در دوره «هشتگ می تو» وی فیلم دیگری در آمریکا نساخته و در ۷ سال گذشته در پاریس، سن سباستین و الان مادرید به فیلمسازی پرداخته است.
ال موندو افزوده است: رابطه این کارگردان نیویورکی با اسپانیا در سالهای قبل نیز پابرجا بود و فیلم «ویکی کریستینا بارسلونا» محصول سال ۲۰۰۸، بیشتر در بارسلونا و اویدو؛ جایی که حتی یک مجسمه برنزی این کارگردان در مرکز شهر جای دارد، فیلمبرداری شد. فیلم «جشنواره ریفکین» محصول سال ۲۰۲۰ نیز در سن سباستین فیلمبرداری شد و از جشنواره فیلم این شهر باسکی بعنوان پس زمینه استفاده شد. این فیلم افتتاحیه آن سال جشنواره سن سباستین هم بود و النا آنایا، سرگی لوپز و انریکه آرچه از بازیگران آن بودند.
مادرید چهارمین شهر اسپانیا خواهد بود که میزبان محصولی از وودی آلن می شود و فیلمبرداری به مدت ۶ ماه در پایتخت ادامه خواهد یافت. طبق آمار انتشار یافته توسط روزنامه ال موندو، این امر حدودا ۱۲۰۰ شغل مستقیم و کمی بالاتر از ۲۰۰۰ شغل غیرمستقیم در شهر به وجود می آورد. همین برآوردها نشان میدهد که بازده اقتصادی برای منطقه، فقط از محل اسکان افراد درگیر در تولید، بالاتر از نیم میلیون یورو خواهد بود.
وودی آلن فیلمسازی است که ویلیام فریدکین او را «بزرگترین کارگردان زنده» نامیده و آثار برجسته مختلفی در کارنامه پرو پیمانش دارد که «آنی هال، منهتن»، «برادوی دنی رز»، «هانا و خواهرانش» و «جنایت و جنحه» همچون آنها هستند.
به اجمال، این فیلم که در جشنواره فیلم ونیز به نمایش درآمد، به زبان فرانسوی ساخته شد، با استقبال منتقدان هم روبه رو شد و امتیاز ۸۴ درصد را در راتن تومیتوز به دست آورد تا بهترین فیلم او از زمان یاسمن آبی در سال ۲۰۱۳ شود. فیلم جشنواره ریفکین محصول سال ۲۰۲۰ نیز در سن سباستین فیلمبرداری شد و از جشنواره فیلم این شهر باسکی به عنوان پس زمینه استفاده شد.
منبع: honareshahr.ir
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب