سینماگران در مسیر فجر ۳۹ -۴؛
شانسی كه در فجر ۳۹ داریم
کارگردان فیلم سینمایی تارا از فیلم های راه یافته به سی ونهمین جشنواره فیلم فجر تاکید کرد که در اولین تجربه کارگردانی خود به دنبال بیان حرف های بزرگ اجتماعی نبوده است.
کاوه قهرمان کارگردان فیلم سینمایی «تارا» که با اسم «لحظه ای و دیگر هیچ» متقاضی حضور در سی و نهمین جشنواره فیلم فجر بود، در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: از ابتدا هم قرار بود تا نام این فیلم را تغییر دهیم، این اسمی بود که با آن پروانه ساخت دریافت کرده بودیم که در نهایت این فیلم با نام «تارا» آماده نمایش شده است.
وی بیان کرد: «تارا» یک ملودرام است که از لحاظ فرمی رویکرد متفاوتی دارد، در این فیلم سه مقطع از زندگی یک زوج با نام تارا و بهرام به تصویر کشیده شده است. این فیلم یک اثر حسی و درونی است و به دنبال بیان حرف های بزرگ اجتماعی نیستیم و بیشتر راجع به روابط آدم ها است.
این کارگردان سینما اشاره کرد: نسخه نهایی این فیلم آماده شده و به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است.
وی افزود: در این فیلم سینمایی بازیگرانی چون رعنا آزادی ور، مهدی پاکدل، نازنین فراهانی، سروش صحت، معصومه بیگی و مجید نوروزی حضور دارند. این فیلم به مدت ۹۴ دقیقه تولید شده است.
قهرمان در پاسخ به این پرسش که تا چه اندازه این فیلم سینمایی نزدیک به فیلم های کوتاه وی است، توضیح داد: فیلم کوتاه زیاد ساخته ام و این فیلم را می توان نزدیک به فیلم های کوتاهی که قبل از این ساخته ام دانست. فکر می کنم، «تارا» در ادامه مسیر همان فیلم ها است.
این کارگردان درباره برگزاری متفاوت این دوره از جشنواره فیلم فجر اظهار داشت: این را باید بگویم که زمانی که در یک جشنواره جوایز مختلفی به خصوص در رشته های فنی داده می شود، درست ترین کار این است که فیلم های اول نیز در کنار دیگر فیلم ها داوری شوند تا همه بخش های آن دیده شود. این مدل داوری شانسی برای فیلم اولی ها است که باید از آن استفاده نمود.
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب