دغدغه های کارگردان بازی خونی برای اکران فیلمش

دغدغه های کارگردان بازی خونی برای اکران فیلمش به گزارش هنر شهر، کارگردان فیلم «بازی خونی» با گلایه از وضعیت اکران ها اظهار داشت: اختصاص بهترین زمان ها برای اکران فیلم های کمدی موجب می شود که دیگر ژانرها دیده نشود در صورتیکه فیلم های خوب زیادی ایجاد می شود که به سبب عدم عدالت در اکران دیده نمی شوند.


حسین میرزامحمدی - کارگردان فیلم «بازی خونی»- در گفت و گو با ایسنا در مورد موضوع این فیلم اظهار داشت: فیلم «بازی خونی» در مورد اتفاقات آمل در تاریخ ۶ بهمن ۱۳۶۰ است، جایی که یک گروه به نام سربداران که ریشه کمونیستی دارد تصمیم می گیرند در جنگل های اطراف آمل مستقر شوند و با طرز تفکر قیام های چریکی و فوری به شهر حمله کنند.
وی اضافه کرد: شهر آمل نخستین شهر ورودی در شمال کشور است و این گروه کمونیستی می خواهد به شمال کشور سیطره پیدا کند و نخستین هدفش هم آمل است. ما در این فیلم اتفافات داخل جنگل و شهر آمل را روایت می نماییم.
این کارگردان اشاره کرد: در مورد ماجرا این فیلم یکبار با مسعود هاشمی نژاد سر فیلم «کت چرمی» صحبت کرده بودم و گفت و گو داشتیم و تأکید کردم که دنبال روایت یک موضوع از دهه ۶۰ هستم و می خواهم وقایع آمل را بررسی کنم. ایشان هم پذیرفت و سعی کردیم یک فیلم با ژانر معمایی و جاسوسی و در عین حال تاریخ معاصر بسازیم.
میرزامحمدی اشاره کرد: در ساخت این فیلم از نظر فرمی و محتوایی با چالش هایی روبه رو بودیم برای اینکه اصل داستان یک مستند واقعی است و ما کوشیدیم یکسری خرده داستان ها به موضوع اضافه نماییم. البته که تمرکز ما روی این بود که واقعه آمل را نشان بدهیم و فقط کوشیدیم آنرا دراماتیک نماییم.
وی در مورد چهل وسومین جشنواره فیلم فجر هم اظهار داشت: اساسا این جشنواره نسبت به چند دوره گذشته متفاوت خواهد بود، برای اینکه تنوع ژانر در فیلم ها زیاد است و بنظرم حضور در این دوره برای هرکسی یک غنیمت خواهد بود برای اینکه شما در جشنواره ای رقابت می کنید که فیلم های زیادی با تنوع موضوعی حضور دارند.
این کارگردان ابراز کرد: این دوره جشنواره به سلیقه همه مخاطبان احترام گذاشته و یک بسته کامل از فیلم ها را در اختیار مخاطب قرار داده است.
وی درباب اکران فیلم ها در شهرستان ها نیز تصریح کرد: جشنواره فجر فقط برای پایتخت نیست بلکه برای کل مردم کشور است و همه باید فیلم ها را ببینند و اگر مدعی هستیم که فرهنگ و هنر باید تمرکززدایی شود پس باید فیلم فجر هم در این جهت قرار بگیرد.
این کارگردان در مورد بازگشت سیمرغ مردمی نیز اضافه کرد: بازگشت سیمرغ مردمی اتفاق خوبی است چون سلیقه مخاطب برای فیلم سازان مشخص می شود، اما صیانت از آرا بسیار اهمیت دارد و به نظرم فیلم سازان باید به برگزارکننده ها اعتماد کنند و کار دیگه ای هم نمی توان کرد.
میرزامحمدی بیان کرد: آرای مردمی بسیار جذاب است و موثر بر روی یک فیلم است اما به شرط این که ذائقه مخاطب با یک الی دو جشنواره سنجش نشود، باید بستر اکران در طول سال برای تمام ژانرها فراهم گردد تا ذائقه مخاطب به دست بیاید. خیلی فیلم ها در طول چندسال گذشته فروش خوبی داشته اند اما ژانرها محدود به همین چندتا فیلم نیست و امید است بستری برای اکران سایر ژانرها هم فراهم گردد.
وی اشاره کرد: شرایط تولید امروزه سخت و از نظر اقتصادی دشوار است و باید یک توازن در اکران به وجود بیاید. با تمام این احوال جای سیمرغ مردمی در جشنواره خالی بود.
این کارگردان با گلایه از محتوا برخی فیلم ها ابراز کرد: در بحث تولید محتوا مشکل داریم، ما ژانر کمدی داریم که خیلی پرمحتوا است اما الان کمدی می فروشیم که محتوا خوبی ندارد. هرچند پس از کرونا فیلم کمدی سینما را نجات داد اما باید یک توازنی بین ژانرها وجود داشته باشد که تمام فیلم ها فروش خوبی داشته باشند.
میرزامحمدی اضافه کرد: در زمان اکران کت چرمی فیلم های کمدی بر روی اکران ما تاثیر داشت. به نظرم بعد از تماشای یک فیلم باید ژرف اندیشی و به تفکر برانگیختن برای هر مخاطبی پیش بیاید ولی وقتی فیلم تمام شود و موجب گفت و گو نشود یعنی فیلم محتوا نداشته درحالیکه باید به ذائقه مخاطب در این راه احترام گذاشته شود.
او در آخر اظهار داشت: مردم به کمدی نیاز دارند اما ژانرهای دیگر هم مهم می باشد، البته بحث تولید محتوا فقط به سیاستگذاری نیاز ندارد بلکه بخش خصوصی و دولتی هم باید پای کار بیایند.


منبع:

1403/11/19
12:09:11
0.0 / 5
260
تگهای خبر: جشن , جشنواره , سینما , فروش
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۳
هنر شهر

پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

هنر شهر

هنر و فرهنگ شهری - هنر شهر، نبض هنر خیابانی ، رنگ زندگی

honareshahr.ir - تمامی حقوق مالکیت معنوی سایت هنر شهر محفوظ است