ششمین جلسه ستاد برگزاری سی و هفتمین دوره مسابقات بین المللی قرآن كریم برگزار گردید
به گزارش هنر شهر نشست رئیس مركز امورقرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه مهدی قره شیخلو با رؤسای ادارات امور قرآنی استان ها در ایام ۲۸ و ۲۹ دیماه در ساختمان مهر سازمان اوقاف و امور خیریه برگزار گردید.
به گزارش هنر شهر به نقل از ایسنا، در این جلسه مدیران قرآنی استان ها به عرضه گزارش و عملكرد خود طی دوران مسئولیت پرداختند و همینطور پیشنهادات خویش را در زمینه ارتقاء فعالیتهای قرآنی عرضه دادند.
در دومین روز این نشست، حجت الاسلام سیدمهدی خاموشی- رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه-حجت الاسلام اخوان صباغ -رئیس سازمان دارالقرآن الكریم- و حجت الاسلام غلامعلی عادل- معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف- به سخنرانی پرداختند.
حجت الاسلام خاموشی - رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه- با تسلیت به مناسبت ایام شهادت حضرت زهرا(س) و شهادت سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی دقایقی به سخنرانی درباره اهمیت بقاع متبركه، اجرای نیّات واقفین، افزایش بهره وری موقوفات و... پرداخت.
رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه با اشاره به اینكه فعالیت قرآنی در بقاع متبركه برای بنده اصل الف است خاطرنشان كرد: باید بقاع متبركه را مركز نخبه پروری قرآنی، مركز حفظ قرآن كریم، مركز رقابت های قرآنی، مركز تفسیر و مفاهیم قرآنی و... قرار دهیم. این بقاع باید پاتوق قراء درجه یك شود و مجالس بزرگ استماع قرآن كریم تشكیل گردد. همینطور مسابقات بین المللی قرآن كریم، باید در استانهای دیگر هم اجرا شود و سفارش می كنم برای آینده در خوزستان و سیستان و بلوچستان برگزار نماییم. برخی از اتفاقات و رویدادها را باید در جغرافیاهای متفاوت برگزار كرد تا جغرافیای مختلف كشور دیده شود.
همینطور در بخش دیگر این نشست، حجت الاسلام عادل- معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه- با اشاره به اینكه طرحهای خیلی خوبی برای توسعه موقوفات قرآنی عرضه شده است اظهار داشت: توسعه موقوفات قرآنی در ترویج فرهنگ قرآنی نقش بسزایی دارد. مبحث قرآن، موضوعی است كه دلهای مردم آمادگی دارد تا بیایند و وقف قرآنی ایجاد كنند و باید در ابتدا از خود قرآنی های هر استان آغاز كرد.
حجت الاسلام عادل افزود: همكاری ادارات فرهنگی و قرآنی باید تنگاتنگ باشد. فرهنگ ما قرآن است و قرآن ما فرهنگ ماست. تاسیس اداره قرآنی برای تقویت فعالیتهای قرآنی، نباید باعث جدایی و تفرقه و جبهه گیری شود. كلیه ادارات فرهنگی جهت امور اجرایی آماده همكاری با ادارات قرآنی هستند تا شاهد فعالیتهای قرآنی پرثمر باشیم.
در بخش دیگر این جلسه حجت الاسلام اخوان صباغ-رئیس سازمان دارالقرآن الكریم- با اشاره به اینكه تشكیلات سازمان دارالقرآن الكریم تا شهرستانها توسعه پیدا كرده است و ظرفیت بسیار خوبی برای یك حركت قرآنی بزرگ است اظهار داشت: الحمدلله طی سالهای گذشته در این سازمان، اتفاقات بزرگ آموزشی، اعطای مدرك و كرسی های تلاوت صورت گرفته است. اینكه ما بتوانیم با دستگاه های قرآنی مختلف تعامل نماییم و در اجرای برنامه های مختلف هم افزایی نماییم بسیار مطلوب است.
اخوان افزود: ما باید یك میز همكاری ایجاد نماییم تا یك گام در تقویت فعالیتهای قرآنی جلو برویم و به عمل و رفتار قرآنی نزدیك شویم. یكی از مواردی كه می تواند بی سوادی قرآنی را از بین ببرد و عمل و رفتار قرآنی را تقویت كند جلسات قرآن خانگی است. ما طرح هایی را در دست اجرا داریم تا كرسی های تلاوت و تفسیر دائمی قرآن كریم را در مساجد ایجاد نماییم كه در این راستا می توانیم با همكاری مركزامور قرآنی سازمان اوقاف از ظرفیت بقاع بهره ببریم.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب