علیرضا افتخاری در سوگ مادر
هنر شهر: علیرضا افتخاری خواننده مشهور موسیقی ایران بتازگی در سوگ مادر نشسته است.
مادر علیرضا افتخاری فوت کرد. این خبر را مسؤلان ارشاد استان اصفهان تایید نموده اند.
براساس آن چه اعلام شده به مناسبت سومین و هفتمین روز درگذشت آن بانوی گرانقدر، مراسم یادبودی روز پنج شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ از ساعت ۹ تا ۱۱ بامداد در مسجد و حسینیه نورباران واقع در خیابان بزرگمهر اصفهان انجام خواهد شد. همینطور مراسمی دیگر به همین مناسبت از ساعت ۱۴: ۳۰ تا ۱۶: ۳۰ بر سر مزار آن مرحومه در باغ رضوان اصفهان، قطعه ۲۱، بوستان ۱۵ برگزار می گردد.
محمدمهدی احمدی مشاور عالی وزیر و سرپرست معاونت امور هنری وزارت فرهنگ، به دنبال درگذشت والده علیرضا افتخاری هنرمند پیشکسوت و خواننده مردمی پیام تسلیت داد.
در متن این پیام آمده است: "استاد گران قدر، جناب آقای علیرضا افتخاری
با نهایت تأثر و اندوه، درگذشت والده ی گرامی و محترمه تان را تسلیت عرض می کنم.
بدون شک فقدان مادر، اندوهی سترگ و جبران ناپذیر است؛ اما یاد نیک و تربیت والای ایشان که در وجود فرزندی هنرمند و مردمی چون شما متجلی گردیده، برای همیشه زنده و ماندگار خواهد بود.
از درگاه خداوند مهربان، برای آن بانوی مؤمنه رحمت و برای حضرت عالی صبر و آرامش مسئلت دارم."
حرف آخر اینکه مراسمی دیگر به همین مناسبت از ساعت ۱۴: ۳۰ تا ۱۶: ۳۰ بر سر مزار آن مرحومه در باغ رضوان اصفهان، قطعه ۲۱، بوستان ۱۵ برگزار می شود.
محمدمهدی احمدی مشاور عالی وزیر و سرپرست معاونت امور هنری وزارت فرهنگ، به دنبال درگذشت والده علیرضا افتخاری هنرمند پیشکسوت و خواننده مردمی پیام تسلیت داد.
در متن این پیام آمده است: استاد گران قدر، جناب آقای علیرضا افتخاری با نهایت تأثر و اندوه، درگذشت والده ی گرامی و محترمه تان را تسلیت عرض می کنم.
منبع: هنر شهر
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب