ششمین نشان دیرینه شناسی برای یك بانوی ایرانی
به گزارش هنر شهر ششمین تندیسِ پدر دیرینه شناسی ایران «عزت الله نگهبان» برای «فخری دانش پور پرور» شاگرد عزت الله نگهبان كنار گذاشته شد.
به گزارش هنر شهر به نقل از ایسنا، از سال ۱۳۹۱ هیأت مدیره ی انجمن علمی دیرینه شناسی ایران، یك تبصره به اساسنامه ی خود اضافه كرد تا برپایه آن و بعد از انجام بررسی های كامل هر سال و در صورت فراهم شدن شرایط در اسفندماه به یكی از دیرینه شناس پیشكسوت و فعال، نشانی با نام و عنوان «نشان دكتر عزت الله نگهبان» اهدا شود.
نخستین نشان در سال ۱۳۹۱ برای اولین بار به «محمدیوسف كیانی» اهدا شد تا ۲۰ مهرماه ۹۳ كه دومین نشان به دكتر «عزت الله نگهبان» از جانب جامعه ی علمی دیرینه شناسی ایران به دومین دیرینه شناس برازنده ی این نشان، مرحوم «محمود موسوی» اهدا شد. سومین تندیس هم در ۲۹ بهمن ۹۳ به «محمدرحیم صراف» دیرینه شناس پیشكسوت ایران و از شاگردان زنده یاد عزت الله نگهبان اهدا شد.
۱۲ اسفند ۱۳۹۴ چهارمین نشان پدر دیرینه شناسی ایران به «حكمت الله ملاصالحی» كه در سال های ۱۳۵۱ تا ۱۳۵۴ شاگرد دكتر عزت الله نگهبان بود، اعطا شد.
پنجمین نشان هشتم اسفند ماه سال ۹۵ به مهدی رهبر داده شد و الان پس از سه سال قرعه برای اولین بار به یك بانوی دیرینه شناس تعلق می گیرد.
فخری دانش پرور پور، ۷۳ سال قبل، در خیابان ری تهران به دنیا آمد، با گرفتن دو دیپلم علوم طبیعی و ادبی، در سال ۱۳۳۷ در وزارت فرهنگ یا آموزش و پرورش استخدام شد و هشت سال بعد تحصیل خویش را در رشته ی دیرینه شناسی دانشگاه تهران شروع كرد و این آغاز تحول مهمی در زندگی او بود.
او دوره فوق لیسانس با رتبه نخست بین دانشجویان ادبیات و علوم انسانی به پایان رساند و از دانشگاه و وزارت فرهنگ سابق در جشن فارغ التحصیلی حكم و مدال درجه یك فرهنگی به او اهدا شد.
از راست: محمدرحیم صراف، بمانعلی پاكدل، سیاوش گودرزیانی، میرعابدین كابلی، مهدی رهبر، فخری دانشپور پرور
در جستجوهای خوزستان به سرپرستی دكتر نگهبان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب